Internationell energicamp i Ingebo Hagar

#energycamp #business #renewableenergy #international #coompanionkalmarlän #högsby #swedishinstitutVill du tjäna pengar och rädda miljön?

Välkommen till en inspirerande och lärofylld vecka för entreprenörer mellan 20 och 40 år som är intresserade av förnybar energi och energieffektivisering! Den 17 till 20 oktober 2016 träffas entreprenörer från Sverige, Litauen och Ukraina i innovativa och hållbarhetsfokuserade Ingebo Hagar i Vimmerby och genomför workshops, studiebesök och gemensamma aktiviteter för att utveckla affärsidéer kring hållbart energiföretagande!

Är du intresserad av att delta eller vill du ha mer information? Hör av dig till Camilla Broms, camilla.broms@coompanion.se. Sista anmälningsdag är 30 september.

Energicampen är uppstarten av projektet Young Energy for the Future med syfte att stödja och inspirera unga entreprenörer att satsa på företagande inom förnyelsebar och effektiv energianvändning. Läs mer om projektet här!