Kontakt

Coompanion Kalmar län

Storgatan 21 b

579 30 Högsby

Telefon: 070 65 87 323

Mail: kalmar@coompanion.se

  

Medarbetare

Ewa Engdahl, verksamhetsledare och rådgivare

Jag ansvarar sedan 2010 för Coompanions verksamhet i Kalmar län. Företagsrådgivning, affärsutveckling, budget och kalkyler samt projektutveckling och försäljning av tjänster och utbildning är uppgifter som ligger på mitt bord. Det huvudsakliga intresseområdet är lokal och regional utveckling där företagande spelar en avgörande roll. Här har kooperationen en given plats, där samarbete ofta är lösningen för allehanda behov som uppstår både i stad och på landsbygd.

Mobil: 0706 587 323
Epost: ewa.engdahl@coompanion.se

Henrik Wennesund, projektledare och konsult

Jag leder projektet Digitala infrastrukturlösningar på landsbygden med fokus på laddstolpar, digitala lanthandlar, öppet wifi m.m. Jag arbetar också som egen företagare inom media-, text-, sälj- och affärsutveckling, skriver musikrecensioner i Barometern samt skönlitteratur och finns bland annat med min debutbok på Storytel. Tidigare var jag regionchef för organisationen Företagarna i Kalmar län och på Gotland och jag har  också lång erfarenhet av olika positioner i näringslivet, både i tjänstesektorn och tekniksektorn.

Mobil: 070 – 932 83 22
E-post: henrik.wennesund@coompanion.se
Webbsida: www.wennesund.se

Eva Engström, projektledare och kommunikatör

Mina huvudområden är landsbygdsutveckling, samverkan och integration och jag leder för tillfället ett internationellt projekt med fokus på cirkulär, bio-baserad och resurseffektiv ekonomi. Dessutom uppdaterar jag hemsida och nyhetsbrev. Jag jobbar också med ortsutveckling på Mörbylånga kommun.

Mobil: 0767 637 337
Epost: eva.engstrom@coompanion.se

Lasse Wellin, landsbygdsutvecklare

Jag arbetar med projektutveckling, projektledning och processledning. Jag har ett stort intresse för samhällsutveckling och har de senaste 20 åren framför allt arbetat med landsbygdsutveckling. Bland annat på Skäftekärr ekonomisk förening samt mellan 2007-2016 som verksamhetsledare för Leader KalmarÖland. Jag har också en bakgrund som egenföretagare i turistbranschen, fastighetsmäklare m.m.

Mobil: 070-261 87 89
Epost: lassewellin@gmail.com